Competitie

Uitslagen 17 januari 2018

Dames Senioren Jupiter ’76 Schagen

21

11

Dames A-jeugd Jupiter ’76 DES

18

22

Dames C-jeugd HVR ‘97 Jupiter ‘76

9

11

Heren C-jeugd Jupiter ‘76 HVR ‘97

21

17

D-jeugd Jupiter ‘76 DWOW

5

8

E-jeugd Jupiter ‘76 DES

6

18

Jupiter ’76 – Schagen 2  (Dames Senioren – 7 januari 2018)

Na een lange vakantiebreak stonden de dames van Jupiter zondag 7 januari weer te popelen om te handballen in de thuisarena sporthal De Trije in Franeker. De tegenpartij was Schagen, een ploeg die onder Jupiter staat dus coach Maarten Jansen rekende op 2 punten.

Het openingsdoelpunt kwam van Iris van der Veen. Schagen kwam op 1-2, maar dat was ook de enige keer dat zij een voorsprong hadden. De Jupiterdames kwamen  op gang en wisten maar liefst 4 keer op rij te scoren door Maaike Osinga, Sandra Hofstra, Iris van der Veen en Marije Bijlsma.

lees verder …

Jupiter ’76 – Zwaluwen (Dames Midweek – 28 november 2017)

Op dinsdag 28 november 2017 speelden de dames midweek van HV Jupiter 76 hun tweede thuiswedstrijd. De tegenstander was Zwaluwen uit Winkel (NH).

De vorige wedstrijd van de dames was teleurstellend verlopen, daarom was er gekozen voor een andere aanloop naar deze wedstrijd. Voor de wedstrijd werden er nog de laatste dingen uitgeprobeerd en op scherp gezet.

Om klokslag 20.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Vanaf het begin van de wedstrijd stonden de dames op scherp. Het ging gelijk op. Afke de Jong opende de score door vanaf de opbouw een hard schot in de kruising te plaatsen. Daarna maakte Sybrigje Salverda vanaf de cirkel de 2-2.

lees verder …