Dames C-jeugd

Hierbij wil ik “mijn” team een keer in de spotlights zetten. Dit vanwege het feit dat de dames afgelopen seizoen een harde dobber hebben gehad in deze competitie.

Allereerst is er keihard gewerkt om het team op “poten “ te houden en dit is gelukt vanwege het feit dat er 6 nieuwe speelsters zijn bijgekomen. De dames hebben met elkaar keihard gewerkt en zijn daar nog mee bezig om een team te worden. De meeste meiden hebben hun plaats wel gevonden en sommige zijn nog wat zoekende.

Ik ben bijzonder trots op de manier waarop ze zich staande hebben weten te houden dit seizoen, iedere wedstrijd maar weer positief en weer vol goede moed er tegenaan En niet 1 wedstrijd gewonnen. Wel gelijk gespeeld maar nooit gewonnen. Dus dat vind ik al heel bijzonder want ik als coach had af en toe de tranen in de ogen omdat ik het ze zo graag had gegund!!

Nu hebben ze ook bijna allemaal besloten om volgend seizoen door te gaan en dat maakt mij nog trotser! Gelukkig hebben ze zelf ook alle vertrouwen in elkaar en in zichzelf. Ik in ieder geval wel! Chapeau voor de C dames

Hun coach Alie