Trainingsweekend 2017

Wat hebben we een fantastisch weekend gehad! Sportief, maar zeker ook erg gezellig. Vrijdagavond met z’n allen richting de Trije Peppels in Heeg. Nadat iedereen zijn bed had opgemaakt, zijn we het weekend gestart met het welbekende spel ‘Ik hou van Holland’. Onder leiding van onze eigen Linda de Mol, werd er gestreden voor ouderwetse Guldens. 

 

Zaterdagochtend was de eerste training voor alle teams in de Sneker Sporthal. 

 

 

 

Na de lunch geen handbaltraining, maar een andere groepsactiviteit waar teambuilding voorop stond. Tijdens de ‘Expeditie Heegermeer’ moesten er diverse onderdelen worden afgelegd waar munten mee verdiend konden worden. Denk aan een mega-SUP race en een smaakproef. Het team met de meeste expeditie munten wint. De muntjes mochten gestolen worden dus het ging er fanatiek aan toe.

‘s Avonds stond er een heerlijke maaltijd klaar verzorgd door Grandcafé de Doelen. Na het eten trok de jeugd zich terug met een iPad en Netflix. De rest heeft zich vermaakt met ’30 seconds’ waar zeer creatieve omschrijvingen van woorden ontstonden.

 

Zondag nog een training, waar ook de eerste korte wedstrijdjes zijn gespeeld. Al met al was het een zeer geslaagd weekend, waar goed getraind is en de sfeer binnen onze vereniging nog gezelliger is geworden! 

Iedereen ontzettend bedankt voor zijn/haar inzet! 

Klik hier om mee of na te genieten van de foto’s van het trainingsweekend