Competitie

Uitslagen 25 november 2018

Dames Senioren H.V.S. Jupiter ‘76 19 13
Dames B-jeugd Spartanen 3 Jupiter ‘76 21 7
Heren B-jeugd Jupiter ‘76 Unitas 18 27
Gemengde D-jeugd Jupiter ‘76 Geel Zwart 6 22
Gemengde E-jeugd H.V.S. Jupiter ‘76 1 9

Jupiter ’76 – HVS (Dames Senioren – 25 november 2018)

Zaterdagavond 24 november stond er een uitwedstrijd tegen HVS uit Schagerbrug op het programma. HVS stond tweede in de competitie en had nog geen wedstrijd verloren, dus het kon wel eens een moeilijke wedstrijd voor de Jupiterdames worden.

De wedstrijd begon goed voor Jupiter’76 door een score van Maaike. Maar de cirkelspeelster van HVS kreeg te veel ruimte en zij kon 3x op rij scoren. Vervolgens scoorde Sandra via de rechterhoek en werd het 3-2. In de eerste helft bleef het gelijk opgaan en werd er aan beide kanten slecht geschoten en onnodig balverlies geleden. Er werd voor een handbalwedstrijd dan ook niet veel gescoord. De ruststand werd 7-6 in het voordeel van HVS, waarbij de Franeker doelpunten op naam kwamen van Maaike (2x), Marie-jetske en Marion.

lees verder …