Trainingsweekend 2016

Jupiter ’76 gaat met z’n allen op trainingsweekend

Vrijdagavond 23 september om 18.00 uur vertrokken we van de sporthal De Trije naar Dwingeloo. Rixt reed als ouder mee en de rest van de chauffeurs waren ook actief tijden het weekend. We waren er rond 19.30 en snel gingen we met z’n allen kijken hoe het daar binnen in de kampeerboerderij was. Buiten was het een mooi uitzicht, hadden ze een springkussen, volleybalveld en een klimrek met glijbaan. Doordat het nog zo mooi weer was konden we nog mooi even buiten spelen. Het was super leuk op het springkussen. Als een volwassene er op sprong, gingen alle kinderen de lucht in. Alie sprong wat te hard, die zat direct met haar kont op de grond.

Wij sliepen boven samen met de jongens en de meiden bij elkaar en ik lag lekker naast fleur en mare. Vrijdagavond gingen we lekker dansen en werd er buiten een kampvuur gemaakt. Heerlijk warm was dat. Rond 23 uur moesten wij ons klaar maken voor naar bed want de volgende dag moesten we hard trainen. Iedereen had er erg veel zin.

Zaterdag na het ontbijt gingen wij naar de sporthal en daar kregen wij training van Maurice Feringa. Maurice is een super vette trainer en kon ons goed helpen. Hij kon mij goed helpen met het keepen en was voor iedereen erg aardig. Wat ik leuk vond was dat we vosje vosje kom eens uit je holletje gingen spelen. Verder was iedereen erg blij met Maurice zijn training. Voor al de manier en de tips die we mee kregen. Na onze training waren de andere teams aan de beurt. Zondag was Maurice weer weg, toen hadden we training van mijn vader. Dat ging wat minder, we waren veel te moe.

De trainingen waren heel erg fantastisch het was ook erg gezellig en in de avond hebben we lekker gedanst met DJ Mark en allerlei lekker hapjes op de tafels.

En het eten was ook lekker en ’s avonds laat op bed en op het laatste van het trainingsweekend deden we een shoot out en ik heb veel ballen tegen gehouden. Verder was het een leuk weekend met z’n allen. Zien al weer uit naar het volgend trainingsweekend.

Groetjes Louise de Jong

(Keepster E2 Jupiter76)