Lit jim gean! De Wike Handbal Franeker

Handbalinstuif | De Wike

‘Lit jim gean’ tijdens ‘de Wike’ van sport en bewegen! Van 17 t/m 26 september is het de Nationale Sportweek. Daarom organiseert Sport Fryslân ‘De Wike’ van sport en bewegen, waarbij het unieke Friese verenigingsleven centraal staat. Verenigingen kunnen tijdens deze Wike hun deuren openzetten voor inwoners uit de buurt. Als sportverenigingen door heel Fryslân de deuren openen, krijgen we samen veel inwoners in beweging. En wie weet levert het zelfs nieuwe leden op.

Ook wij doen mee aan De Wike en openen onze deuren voor iedereen! Op de website van De Wike staat welke activiteiten we allemaal aanbieden deze week. Wil je meedoen? Of ken je iemand die het leuk lijkt om eens te handballen? Geef je snel op via dewike.frl

Handbalinstuif | Durf jij het aan?

Ben jij klaar voor een beetje actie? Kom dan met ons mee handballen! Handbal is een snelle en uitdagende teamsport voor iedereen die van actie houdt. HV Jupiter ’76 is een kleine, hechte vereniging waarbij plezier voorop staat. Als er met plezier wordt gehandbald, komt de rest vanzelf! Lijkt handbal je wat? Train gratis mee om te zien of het iets voor je is!

De handbalinstuif organiseren we op donderdag 23 september 2021 van 15:00 – 16:30 uur in Sporthal de Trije, Franeker. Deelname is gratis! Opgeven via dewike.frl. Deelname voor alle leeftijden. Wij doen mee, jij ook?

Lit jeam gean! Handbalvereniging Jupiter '76 Franeker

Delen