Kopie van Jupiter handbaldag 20 september 2020 - omslag-2

Jupiter Handbaldag 2020!

Het handbalseizoen staat op het punt weer te beginnen: eindelijk! Vorig jaar trapten we het seizoen in oktober af met een trainingsweekend. Echter hebben we dit jaar in verband met COVID-19 helaas moeten besluiten geen trainingsweekend te organiseren. In plaats daarvan organiseren we op zondag 20 september de Jupiter Handbaldag met een actief en gezellig programma!

09:15 – 13:00 uur         Clinics van professionals

13:00 – 14:00 uur         Lunch

In de ochtend worden er clinics gehouden voor alle leeftijdscategorieën. De clinics worden gegeven door de 3 topspelers Tom Zwarthoed, Rob Goudriaan en Noah van Wieringen. De clinics zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Dus ken je iemand die graag mee zou willen doen aan de clinics? Neem hem of haar mee of laat het diegene weten! De clinics worden gegeven in de sporthal De Trije in Franeker. We sluiten het programma af met een lekker lunch!

Belangrijk om te weten is dat we de handbaldag organiseren onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Ga voor meer informatie over het coronavirus en sport naar de website van de Rijksoverheid. We wijzen onze leden er nadrukkelijk op deze dag NIET bij te wonen als er sprake is van klachten. Tot slot willen we nog eens benadrukken dat we de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten houden en hier tijdig op inspelen wat betreft de organisatie van het evenement.

Ben jij wel weer toe aan een sportieve en gezellige verenigingsactiviteit? Meld je dan aan vóór zondag 6 september via activiteiten@jupiter76.nl. Let op: wegens corona is aanmelding/registratie voor deze dag verplicht!

Wij kijken er naar uit en hopen op enthousiaste deelnemers!

Delen