Zonder titel (14.8 x 7 cm)

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport Goed voor jouw club geweldig voor de buurt

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op onze vereniging. Zoek online of in de app naar Jupiter en stem op onze mooie club! Om je stem uit te brengen moet je in totaal 3 clubs selecteren.

Stemmen is alleen voor leden van de Rabobank. Ben jezelf geen lid? Registreer je dan snel via de Rabo app of vraag iemand die lid is van de Rabobank om te stemmen op onze vereniging. Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo app. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op onze club.

Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. Rabobank

Doe je mee?

Delen