IMG_0062-3

Trainingsweekend 2019!

Een sportief maar vooral gezellig trainingsweekend!

Zondag 6 oktober kwamen we met een grote Jupiterdelegatie van 45 man terug in Franeker. Enigszins gesloopt, maar wel voldaan na een fantastisch trainingsweekend waar zowel jeugdteams als seniorenteams aanwezig waren. Een hechte groep waarbij iedereen zijn of haar steentje heeft bijgedragen. Gezamenlijk hebben we dit weekend tot een groot succes gemaakt. Teamwork ten top!

Het weekend begon op vrijdagavond met het spel A Minute To Win It waarbij gemengde teams uitgedaagd werden om onder grote tijdsdruk opdrachten uit te voeren. Deze avond werden de buikspieren goed getraind, want het spel leverde hilarische situaties op. Na het spel werd er nog even goed gefeest en gedanst, de meeste ogen gingen dan ook pas laat dicht.

Zaterdagochtend zijn we gestart met een gezamenlijk ontbijt, waarna de teams onder leiding van de trainers een buitentraining op locatie bij Camping Ykema kregen. Na de trainingen konden alle deelnemers genieten van een lekker broodje knak.

Vervolgens was het tijd voor de teambuildingactiviteit. Deze activiteit bestond uit verschillende onderdelen waaronder het letterpakkenspel, het grote dartbord, doelschieten, 6-persoons springzaklopen, balbroekvangen, het waterwiel waarbij niet iedereen de kleren drooghield, en het touwtrekken. De middag werd afgesloten bij de grote stormbaan van maar liefst 25 meter lang, waarbij de gemengde teams het tegen elkaar mochten opnemen om de snelste tijd neer te zetten. Het prachtige weer maakte de dag helemaal compleet!

Na de actieve dag was iedereen wel toe aan een stevige, warme maaltijd. Mede mogelijk gemaakt door Grand Caé De Doelen uit Franeker kon iedereen genieten van een heerlijk pastabuffet, brood met smeersels, olijven en salade. Na het avondeten stond het laatste onderdeel van de dag op het programma: de Bonte Avond! Met acts als Dokter Bernard, De D-quiz en De Dames Senioren Dansen Erop Los werd het een vermakelijke avond waarbij met name bij de laatste act bij iedereen de voetjes van de vloer gingen!

Zondagochtend vertrokken alle teams naar de Sneker Sporthal voor een handbaltraining in de zaal. Onder leiding van de trainers werd er twee uren lang hard getraind. Na de training keerde de groep nog één keer terug naar Camping Ykema om daar nog gezamenlijk te lunchen. Vervolgens ging de bezem door de accommodatie en was het tijd om weer terug te keren naar Franeker.

Al met al was het een enorm geslaagd weekend waarbij we hebben laten zien hoe sportief en hecht we zijn als vereniging. Op naar 2020!       

 

Facebook

Delen